Cvetličarna Vrtnica

Cesta talcev 90

4000 Kranj

e-mail: akos@t-2.si

tel: 04 235 80 90

mob: 041 661 009

Piškotki

Piškotki so datoteke, ki jih spletna mesta ustvarijo med obiskom. V njih so shranjene nastavitve za spletno mesto, vaše nastavitve in drugi podatki. Obstajata dve vrsti piškotkov: Piškotki domene so nastavljeni z domeno spletnega mesta v naslovni vrstici. Piškotki drugih mest so iz drugih virov, različni od trenutne domene, ki imajo na strani vdelane različne elemente, na primer oglase ali slike.

Zakaj so piškotki potrebni? Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika, itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

ANALITIČNI:

_ga: merjenje obiskanosti s storitvijo Google Analytics. Veljavnost: 2 leti.
_gat: piškotek ne hrani uporabniških podatkov, uporablja se za omejevanje pogostosti zadetkov pri merjenju obiskanosti strani s storitvijo Google Analytics. Veljavnost: 10 minut.
_gid: naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta. s storitvijo Google Analytics. Veljavnost: 24 ur.<

SISTEMSKI:

plg_system_eprivacy: beleži uporabniško odločitev glede sprejetja ali zavrnitev uporabe piškotkov. Veljavnost: 1 mesec. 

Splošne nastavitve piškotkov. ​Nastavit​ve za piškotke ​lahko nadzirate in spreminjate tudi v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o vašem brskalniku si preberite več na uradni strani proizvajalca ali v spodnjih povezavah, kjer s klikom potrdite povezavo spletnega brskalnika, ki ga uporabljate.

Internet Explorer
Chrome
Firefox 
Opera
Safari


KAKO DO NAS

Cvetličarna Mestno pokopališče Kranj | Vrtnica, Aleš Kos s.p.